TV: Avgör mot Arsenal - direkt från avsparken

Women´s Super League

Reading slog Arsenal med 2-1 under helgen.
Avgörandet var riktigt spektakulärt - Fara Williams slog till direkt på avspark efter kvitteringsmålet från hemmalaget.

Fara Williams lämnade Arsenal i augusti för konkurrenten i Womens's Superleague - Reading. Under söndagen mötte den engelska landslagsstjärnan sin gamla klubb på sin gamla hemmaarena. Då slog 33-åringen till med ett fantastiskt mål.

Arsenals Beth Mead hade precis kvitterat. Då såg Williams möjligheten på den efterföljande avsparken. Mittfältaren slog till direkt från mittcirkeln och överlistade Anna Moorhouse i Arsenal-målet.

Målet betydde 2-1 i den 62:a minuten och blev avgörande. Williams hade dessförinnan även gett Reading 1-0 dryga fem minuter tidigare.

Se Williams spektakulära mål i spelaren ovan.

Publicerad 2017-11-07 kl 17:53