Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Blomqvist om Uniteds transferaktivitet: "Helt galet att de väntar så länge"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det har varit full transferaktivitet kring Manchester United under dagen.
Tidigare stjärnan Jesper Blomqvist förstår inte varför klubben har väntat till Deadline Day.

- Helt galet, säger han i Silly-soffan.

Den tidigare Manchester United-spelaren Jesper Blomqvist, bland annat vinnare av trippeln säsongen 1998/1999, gästade Fotbollskanalens Silly-soffa under måndagen. Där delade svensken med sig av sina åsikter kring den förra klubbens febrila aktivitet på Deadline Day.

- Det är knappt att jag har hunnit hänga med på allting, och allt är väl inte bekräftat. Men det är onekligen otroligt mycket som händer så här sista dagen. Helt galet, jag fattar inte att de väntar så länge, säger Blomqvist.

- Det har ju väntats att det ska värvas lite spelare men de har onekligen stött på lite patrull på olika håll så det verkar ha tagit lite annorlunda vändningar har i slutändan.

Flera spelare har lämnat United under dagen. Bland annat Chicharito till Leverkusen, Anders Lindegaard till West Bromwich och Adnan Januzaj på lån till Dortmund. Klubben har dock inte gjort klart med någon Deadline Day-värvning ännu, men Monacos 19-åring Anthony Martial har genomfört en läkarundersökning och väntas bli klar inom kort. Övergångssumman sägs landa på hisnande 80 miljoner euro.

- Spontant känns det som en väldigt, väldigt osäker affär. Särskilt när han är så ung också. Framförallt att komma in i Premier League så lär det ta lite tid. Så nä, det känns inte som en helt stabil värvning, säger Jesper Blomqvist som tycker att United är i behov av förstärkning.

- De har haft en Rooney de här första matcherna som knappt har producerat nånting. Det behövs någon som kan fylla på bakom honom.

Publicerad 2015-08-31 kl 21:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons