TV: Cazorla straffsumpare när Arsenal föll

Arsenal hade möjligheten att gå upp i serieledning i Premier League. Men West Bromwich vände och kunde vinna - efter en horribel straffmiss av Santi Cazorla.

Efter 28 minuter så fick Arsenal en hörna vilket resulterade i 1-0 till bortalaget. Olivier Giroud kom först till bollen och kunde nicka in bollen i mål. Det som förvånade många var att Jonas Olsson låg i gräset när bollen kom in i straffområdet. På reprisen såg man hur Per Mertesacker screenat bort svensken utan åtgärd från domaren.

Bara sju minuter senare var det hemmafansens tur att jubla. På en frispark utanför straffområdet kom James Morrison först på bollen och kunde stötta in kvitteringen i matchen. Ett resultat som stod sig i fem minuter. Mikel Arteta fick olyckligt bollen på sig inne i straffområdet och stötte in bollen i eget mål.

I matchminut 83 tilldömdes Arsenal en straff och Santi Cazorla stegade upp för att slå den. Spanjoren hade dock ingen lycka med sig och halkade till och träffade stödjebenet när han skulle slå till bollen - som hamnade högt över målramen.

Matchen slutade 2-1.

West Bromwich: Myhill - Dawson, Evans, Olsson, Brunt - Morrison, Fletcher, Yacob, McClean - Sessegnon, Rondon

Arsenal: Cech, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Cazorla, Sanchez, Ozil, Gibbs, Giroud.