TV: Charlie Adams konstmål räckte inte - Chelsea vann

Charlie Adam gjorde ett otroligt mål från halva planen. Men mittfältarens konstnummer räckte inte till utan Chelsea vann efter ett sent mål av Loic Remy

Direkt så fick brassen Willian matchens första målchans då han fick bollen i straffområdet. Mittfältaren sköt direkt men skottet täcktes av försvarare och Begovic kunde sedan enkelt rädda skottet.

I den 38:e minuten fick hemmalaget straff som Eden Hazard effektivt tog vara på. Belgaren rulllade bollen mitt i mål samtidigt som Begovic slängde sig ut mot sin vänstra stolpe.

Strax innan paus fick Charlie Adams bollen på egen planhalva. Mittfältaren såg att Courtois var långt ute och testade på ett skott. Från mittplan flög bollen i en båge över den belgiska målvakten och kvitteringen var ett faktum. Ett fint mål signerat Charlie Adam.

Efter en timmes spel så gjorde Loic Remy 2-1 i matchen då han placerade in bollen i öppet mål. Detta efter att brasilianaren fått en passning till sig inne i straffområdet. I paus bytte Jose Mourinho in Diego Costa i anfallet. Men direkt efter mål var spanjoren tvingad av byta igen då hans muskelskada inte höll.

Resultatet 2-1 stod sig matchen ut och Chelsea går nu upp till sju poängs serieledning igen.

Publicerad 2015-04-04 kl 20:26