TV: Chelsea utan Mourinho - då vann man med 3-1

Chelsea gjorde succé utan José Mourinho på tränarbänken. Inför ögonen på nye managern Guus Hiddink vann man med 3-1 hemma mot Sunderland.

Noterbart är att nytillträdde Guus Hiddink inte ledde Chelsea mot Sunderland i första matchen sedan José Mourinho fått sparken.

I stället leddes laget av Steve Holland och Eddie Newton som också blir holländarens assisterande tränare. Men Hiddink fanns på plats på Stamford Bridge för att se sitt nya lag.

Chelsea fick en drömstart på matchen - och tog ledningen redan efter fem minuter. Branislav Ivanovic nådde högst på en hörna och nickade in 1-0.

I den 13:e minuten satte sedan spanjoren Pedro 2-0 till Chelsea. Pedro förvaltade ett inlägg från Branislav Ivanovic.

Chelsea ledde med 2-0 i paus, men satte snabbt 3-0 i den andra halvleken. Sunderlands målvakt fällde Pedro och orsakade en straff som Oscar enkelt placerade in.

Ola Toivonen byttes ut i paus. Fabio Borini bytte av honom och just Borini petade in en retur från Courtois till 3-1 kort efter Chelseas 3-0-mål.

Men Chelsea höll undan och vann med 3-1.