Chelsea hakar på i toppen.

Borta mot Sunderland vände man och tog tre blytunga poäng.

Chelsea tog tre nya poäng.

Chelsea har fått ordning på grejerna.

På onsdagkvällen tog man en ny, tung seger, när man krånglade sig ur bortamötet med Sunderland.

Det började dock illa; Jozy Altidore gav hemmalaget ledningen innan man lyckades vända genom Frank Lampard och Eden Hazard.

Men den här matchen var långt ifrån över.

Före detta United-spelaren John O´Shea kvitterade under inledningen av andra halvleken, innan matchens gigant, Eden Hazard åter klev fram och ordnade 3-2. När 4-2-målet sedan kom efter ett självmål med fem minuter kvar var saken klar.

Segern innebär att Chelsea är kvar på andra plats, två poäng före Manchester City som under onsdagen även de tog tre poäng, borta mot Jonas Olssons West Bromwich.

Toppar tabellen gör fortsatt Londonrivalen Arsenal.

Publicerad 2013-12-04 kl 23:23