TV: City starkast i gigantmötet

Målfest - och häng på serieledning.

Manchester City tog en tung skalp hemma mot Arsenal.

Det var vad vi brukar kalla för en sexpoängsmatch, mötet mellan Manchester City och Arsenal på Etihad Stadium i Manchester. Seger för City - och serieledande Gunners skulle vara inom räckhåll.

Och det var också hemmalaget som inledde bäst:

Redan efter knappa kvarten tog Manchester City ledningen med 1-0. En hörna nådde Sergio Aguero som tryckte matchens första och sitt trettonde för säsongen.

Men Arsenal svarade omgående en kvart senare; Yaya Toure slarvade och tappade bollen till Aaron Ramsey. Efter en blixtsnabb kontring hittade Mesut Özil The Walcott som i sin tur hittade nätet.

Men glädjen blev kortvarig för Arsenal - Bara sju minuter senare tog City ledningen igen, denna gång genom Alvaro Negredo som ordnade 2-1.

Andra halvlek började precis lika bra som den första för hemmalaget.

Halvleken var nämligen bara några minuter gammal när brassen Fernadinho ordnade 3-1.

Och målfesten fortsatte.

Dryga timmen spelad reducerade Theo Walcott mycket vackert när han placerade in 3-2 i högerkrysset - men glädjen blev återigen kortvarig och David Silva stötte minuterna senare in 4-2 efter ett inspel från höger.

Målfesten slutade till slut 6-3 för hemmalaget- och segern innebär att man knappade in på Arsenal - nu bara tre poäng efter serieledaren.

Bilderna från matchen ser du cirka 8.10 in i klippet.

Publicerad 2013-12-14 kl 20:30