POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Conte hyllar Lampard: "En legendar"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Frank Lampard lägger skorna på hyllan.
Antonio Conte hade gärna sett att han fortsatt.
- Vi förlorar en fantastisk spelare, säger han.

Under gårdagen kom beskedet att Frank Lampard valt att avsluta sin aktiva fotbollskarriär. Det blev under åren i Chelsea över 400 matcher för Lampard som nu alltså bestämt sig för att lägga skorna på hyllan.

”Efter 21 otroliga år har jag beslutet mig för att nu är rätt tid att avsluta min karriär som en professionell fotbollsspelare. Samtidigt som jag har fått en rad intressanta erbjudanden att fortsätta spela hemma och utomlands så vid 38 känner jag att det är dags att inleda nästa kapitel på mitt liv”, skrev Lampard på Instagram.

Den nuvarande Chelsea-tränaren Antonio Conte kommer sakna spelaren Frank Lampard inom fotbollsvärlden.

- Det är synd när en spelare som Frank Lampard väljer att avsluta sin karriär. Man tappar en fantastisk spelare och hela fotbollsvärlden blir besviken när sådant händer, att en stor spelare avslutar sin karriär. Frank Lampard är definitivt en legendar inom klubben. Han har spelat här 13 år och han har vunnit massvis med det här laget, säger Conte.

- Men vi måste respektera hans beslut eftersom alla spelare vet när det är rätt att avsluta karriären och jag har en stor respekt för honom, för hans karriär men framför allt för människan. Jag kände inte honom särskilt väl men jag har hört många positiva saker.

Frank Lampard har nu beslutat sig för att påbörja tränarkurser hos det engelska fotbollsförbundet FA. Under sin tid i Chelsea var Lampard med och vann tre Premier League-titlar, fyra FA-cuptitlar och en Champions League-titel.

Se presskonferensen med Conte i klippet!

Publicerad 2017-02-03 kl 21:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå