Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Conte vill behålla Hazard och Courtois: "Viktigt att inte sälja de bästa"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Både Eden Hazard och Thibaut Courtois har kopplats ihop med Real Madrid-flyttar.
Men Chelseas manager Antonio Conte vill gärna behålla båda sina stjärnor.
- Det är väldigt viktigt att försöka förbättre ditt lag och inte sälja de bästa spelarna, säger Conte.

Nyligen skrev spanska AS att Thibaut Courtois vill lämna Chelsea för en flytt till Spanien och Real Madrid. Chelseas manager Antonio Conte säger sig vilja behålla den belgiske målvakten, men vill inte gå in på några detaljer kring ryktet.

- Som ni mycket väl känner till är det här en privat konversation mellan spelaren, agenten och klubben. Men frågar ni mig är det klart att jag hoppas på att Courtois stannar eftersom han är en fantastisk målvakt och en bra kille som jag är väldigt glad över att jobba med, säger Conte om Courtois, vars kontrakt sträcker sig till sommaren 2019.

Även Chelseas Eden Hazard kopplas ihop med Real Madrid. Nyligen gick stjärnans pappa Thierry Hazard ut och berättade att en kontraktsförlängning med Chelsea nobbats för att kunna skriva på för Real Madrid i framtiden.

- Mitt svar blir alltid detsamma: det är en privat konversation mellan spelaren och spelarens agent. Samma sak gäller för Eden. Jag är stolt över att ha honom i mitt lag och i min trupp och jag är väldigt glad över att jobba med honom. Han är en riktigt bra kille. Han har också potential att utvecklas till en av världens bästa spelare. Men jag upprepar: i det här fallet måste det vara en privat diskussion mellan agenten och spelaren, säger Conte.

Han fortsätter:

- Ni pratar om två spelare som är viktiga för oss och det skulle helt klart vara väldigt viktigt att fortsätta med dessa typer av spelare. Särskilt om ambitionen är att konkurrera om något viktigt. Det är väldigt viktigt att försöka förbättre ditt lag för att stärka laget och inte sälja de bästa spelarna.

Hazards kontrakt med Chelsea sträcker sig till sommaren 2020.

Se hela presskonferensen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-12-29 kl 18:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons