Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Coutinho kan starta mot Burnley: "Han borde vara redo"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett längre utdrag ur presskonferensen med Jürgen Klopp inför Liverpools möte med Burnley i spelaren ovan.

Philippe Coutinho hoppade in i Champions League-mötet med Sevilla och gjorde säsongens första minuter. Nu öppnar Liverpool-managern Jürgen Klopp för att stjärnan kan starta mot Burnley på lördag.

15 minuter från slutet i Liverpools Champions League-premiär mot Sevilla (2-2) byttes Philippe Coutinho in i spel. Brassen gjorde därmed säsongsdebut efter den uteblivna flytten till Barcelona. Coutinho välkomnades med Anfield-publikens applåder.

Nu väntar Burnley på samma arena i Premier League under lördagen. Managern Jürgen Klopp vill inte avslöja något, men öppnar för att Coutinho kan starta då.

- Det är inte ett tillfälle för mig att prata om startelvan i morgon, men han borde vara redo. Det var väldigt bra hur publiken välkomnade honom (mot Sevilla). Ingen var 100 procent säker på det, men jag är väldigt glad att vi som en Liverpool-familj var känsliga nog att göra det exakt så här. Jag tycker att det var bra för honom, säger Klopp.

- Matchen var inte perfekt såklart, men det är så det är efter ett långt uppehåll. Det hjälpte honom och det hjälpte oss och säkerligen är han redo för oss att tänka på.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän
Publicerad 2017-09-15 kl 17:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons