Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Di Canios 20 minuter långa sågning av spelarna

Sunderland förlorade i sista omgången med 1-0  mot Tottenham. Efteråt var Sunderlands manager Paolo Di Canio rasande på några av sina spelare. Som inte var med i matchen. 

- Deras beteende är löjligt och patetiskt, sade han.

Sunderland förlorade säsongens sista match. Inget konstigt med det. Laget var redan klart för spel i Premier League även nästa säsong. Men klubbens manager Paolo Di Canio var rasande efter matchen. Anledningen? Lagets spelare Phil Bardsley och Matthew Kilgallon som tidigare i veckan figurerat på bilder när de festar runt på ett kasino. Spelarna var petade till söndagens match mot Tottenham och Di Canio sparade inte på orden efteråt.

- Det är oacceptabelt. Inte bara för Paolo Di Canio utan det bör vara normalt för vilken klubb som helst att reagera så, sade italienaren.

Det var tidiningen People som publicerade bilder på Bardsley och Kilgallon där den mer meriterade Bardskley bland annat ligger på golvet täckt med 50-pundssedlar. Händelsen ska ha skett på tisdagen då spelarna ska ha firat Arsenals vinst mot Wigan - som innebar nytt kontrakt för Sunderland.

- Deras beteende är löjligt och patetiskt, sade Di Canio om spelarna.

Han gav sig inte med det. Under 20 minuter totalsågade han Bardsley och Kilgallon och resonerade även kring brittiska spelares dryckesvanor i allmänhet. 

Publicerad 2013-05-19 kl 22:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons