Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Enda klubben som skulle få Koeman att lämna: "Kanske står i hans kontrakt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ronald de Boer tror att hans landsman blir Everton trogen.
Bara en klubb skulle få Ronald Koeman att lämna.
- Det kanske står i hans kontrakt att han kan gå om han får ett samtal från Barcelona, säger De Boer.

Ronald Koeman tog över som tränare i Everton efter att ha gjort stor succé i Southampton. Holländaren ledde 2016 laget till sin bästa tabellplacering någonsin, en sjätteplats, innan han flyttade till Liverpool för att ta hand om Everton.

Efter 25 spelade matcher ligger laget på en sjunde plats i tabellen och har fortsatt en liten chans att nå Europa-platserna.

Vad gäller Koemans tränarkarriär menar hans landsman Ronald de Boer att fansen kan räkna med att få behålla sin huvudtränare ett tag till. De Boer menar att det förmodligen bara finns en klubb som i dagsläget skulle kunna få honom att lämna.

- Om inget händer tror jag att han blir kvar här en lång period, men jag tror att det i hans kontrakt kanske finns inskrivet att han får lämna om han får ett samtal från Barcelona. Det har alltid varit hans dröm och han har vid flera tillfällen nämnt att Barcelona vore fantastiskt, säger de Boer.

Koeman firade som bekant stora triumfer som spelare i den spanska storklubben och hans landsman menar att han borde få möjligheten till att slå sig ner på Nou Camps tränarbänk.

- Han förtjänar det. Han gjorde det bra med Southampton och nu med Everton, men för Evertons skull får han förhoppningsvis inget samtal och stannar några år, precis som med Southampton.

Se en intervju med De Boer i klippet.

Publicerad 2017-02-13 kl 19:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons