TV: Före detta Chelseaspelare hjälte när Liverpool vann på Stamford Bridge - se målen här

Glen Johnsons solorusch slutade med ett skott i mål och den före detta Chelseaspelaren blev stor hjälte för Liverpool som besegrade just Chelsea på bortaplan med 2-1.

Innan avspark handlade mycket om att superdyra januariförvärven Fernando Torres och Andy Carroll båda satt på bänken - och även om båda fick komma in i andra halvlek så lyckades de aldrig sätta avtryck på matchen.

Liverpool var det något bättre laget i första halvlek och ledde välförtjänt i halvtid. Målet kom i 33:e minuten då Liverpool pressade Chelsea högt upp i banan och då Cech passade bollen till John Obi Mikel drällde nigerianen med bollen så att Charlie Adam kunde stjäla den och spela den vidare. Bellamy hittade till slut Maxi Rodriguez som kunde avsluta med att göra 1-0 till gästerna.

I andra halvlek tog Chelsea mer av kommandot och man fick utdelning när Maloudas tilläts driva bollen ända till straffområdesgränsen och hans misslyckade skott hittade en framrusande Daniel Sturridge som kunde stöta bollen i mål.

Chelsea hade sedan flera chanser men det var Liverpool som fick sista ordet, och det var en före detta Chelseaspelare som avgjorde. Glen Johnson som lämnade Chelsea 2007 kontrollerade en långboll och lurade Ashley Cole samtidigt som han bröt inåt i straffområdet och hittade läget där han med vänstern kunde avsluta och skottet passerade både Petr Cech och en täckande John Terry.

Publicerad 2011-11-20 kl 20:58