Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Guadiola hyllas av framtida PL-kollegan: "En stor personlighet"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Watfords manager Quique Sanchez Flores ser fram emot att få möta Pep Guardiola i ligan när denne tar över Manchester City.
- Jag tycker han är en av världens bästa tränare under de senaste tio åren, säger han.

Pep Guardiola har meddelat att han tar över Manchester City i sommar. Hans managerkollega Quique Sanchez Flores ser fram emot att få mäta sig med Guardiola.

- Jag känner Pep väl. Han måste ha känt att det här var det bästa beslutet för honom. Han kan redan spanska ligan peferkt, nu kan han Bundesliga perfekt. Han vill lära sig Premier League nu. Jag tror att han kommer trivas här. Det är kul för jag tycker att Premier League har världens bästa tränare så det är bra för ligan när de bästa från andra länder kommer hit. Jag har alltid älskat att möta de bästa lagen och jag vill ställas mot det bästa tränarna så det här är bra för oss, säger han.

- Jag pratade med Guardiola för tre månader sedan när vi var i Spanien för att uppgradera vår Uefa-licens. Han frågade om jag trivdes i England och jag svarade ja. Jag är väldigt lycklig här. Jag anade att han vill flytta hit.  Jag tycker han är en av världens bästa tränare under de senaste tio åren.

- Han har mycket personlighet och det är viktigt. Han har självförtroende och han uträttar bra saker. Han är en trevlig person som är väldigt professionell. Han kommer med en positiv atmosfär som du kan andas in när han pratar med dig. Vi har umgåtts i Spanien när han tränade Barcelona och jag var i Atletico Madrid och han bjöd alltid in mig till hans kontor efter matcherna där vi kunde sitta och prata fotboll.

Publicerad 2016-02-02 kl 17:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons