TV: Guidetti: "Sitta på bänken kunde jag gjort i City"

Han har varit i Stoke i tre matcher. Total speltid? 16 minuter. John Guidetti är allt annat än nöjd med starten i sin nya klubb.
– Det är tränarens beslut. Vi har inte pratat någonting. Sitta på bänken kunde jag lika gärna ha gjort i City, säger Guidetti till expressen.se

I debuten mot Crystal Palace blev det tolv minuter, mot Chelsea i FA-cupen blev han kvar på bänken hela matchen och i gårdagens förlustmatch (0–1) mot Sunderland blev det fyra minuter.

– Det är tränarnas beslut. Jag vill bara spela fotboll, det är det jag tycker är roligt. Sitta på bänken kunde jag lika gärna ha gjort i City, fortsätter Guidetti.

Stoke har en tung period just nu. Laget ligger på 16:e plats i Premier League och sedan svensken kom till klubben så har det blivit noll mål på tre matcher. Guidetti sa efter debuten att han hade gjort mål om han hade fått 10 minuter till. Sedan dess har det blivit de fyra minuter som han fick igår mot Sunderland. Nu led förvisso Guidetti av sviterna från en magsjukdom i matchen mot Chelsea och blev därav kvar på bänken hela matchen.

Mot Sunderland hade Stoke svårt att skapa chanser och Guidetti var inblandad i en situation under de minuter han var på planen – men då fick han en frispark mot sig.
– Vi har väl ett skott på mål om vi kollar… det är väl lite, lite eller? Säger Guidetti till expressen.se om lagets insats.

Publicerad 2014-01-30 kl 07:00