TV: Här gör Torres säsongens miss - när United slår Chelsea

Ett offsidemål, ett drömmål, en missad straff och en osannolik målsumpning. Matchen mellan Manchester United och Chelsea hade det mesta.

United vann med 3—1.

Söndagens toppmöte på Old Trafford blev en händelserik historia. Chris Smalling inledde målskyttet när han från offsideläge nickade in 1—0 för hemmalaget — 21-åringens första Premier league-mål i karriären.

Ramires borde ha utjämnat när Chelsea rullade upp Unitedförsvaret i 26:e minuten. Men avslutet var svagt, något man inte kan säga om Nanis projektil som gav hemmalaget 2—0 i 37:e minuten. Portugisen drev in från högerkanten och borrade in bollen i bortre krysset.

Wayne Rooney gjorde 3—0 (sitt nionde ligamål för säsongen) i sista minuten av första halvlek innan Fernando Torres snyggt chippade in en reducering i första minuten av andra.

Osannolika målmissar

Men sedan saknades skärpan hos de båda anfallarna.

Först fick Rooney chansen att göra 4—1 på straff, men halkade till när han skulle skjuta och skottet gick långt utanför. Ännu mer uppseendeväckande var Fernando Torres målmiss i 83:e minuten. Chelseaanfallaren blev frispelad, rundade kallt målvakten David De Gea — innan han sköt utanför vidöppet mål från bara några meter.

Det blev inga fler mål — och Manchester United har full pott och 21—4 i målskillnad efter fem omgångar.

- Det var en match med många målchanser för båda lagen. Men vi var det bättre laget och förtjänade att vinna, sade Nani i en tv-intervju i Viasat Sport.

Man Utd: De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Young; Rooney, Hernandez.

Chelsea: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Lampard, Ramires, Meireles; Mata Sturridge, Torres.

Publicerad 2011-09-18 kl 20:55