TV: Hattrick av Kane i Spurs överkörning

Tottenham hamnade i underläge borta mot Bournemouth redan efter 48 sekunder. Sedan vände Spurs på matchen vann med klara 5-1 - mycket tack vare Harry Kanes trippla mål.

Det dröjde bara 48 sekunder för Bournemouth att spräcka Tottenhams nolla hemma på Vitality Stadium när Matt Ritchie tryckte in ledningsmålet.

Men gästande Spurs skulle komma tillbaka snabbt. I den nionde minuten fick Harry Kane chansen från straffpunkten och gjorde inget misstag. Och bara åtta minuter senare hade Tottenham vänt på matchen när Moussa Dembele tryckte in 2-1. Erik Lamela tog till vara på en retur fram till 3-1 innan det var dags för Harry Kane igen. Den engelske landslagsmannen gjorde sitt andra mål för dagen i den 56:e minuten när han med en lång tå kunde peta in bollen. Bara sju minuter senare slog Kane till igen och fullbordade sitt hattrick.

Kanes mål gav Tottenham en 5-1-seger mot Bournemouth och laget är nu sex i Premier League. Bournemouth ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

Se Sporten med höjdpunkter från matchen i klippet ovan.