TV: Hattrick av Suarez - ikapp Robbie Fowlers rekord

Liverpool hänger på toppstriden i Premier League. På besök i Cardiff satte Luis Suarez ett hattrick och är därmed i kapp Robbie Fowler med 28 mål på en säsong. Klubbrekord i Liverpool.

Jordon Mutch chockade gästerna Liverpool när han efter bara nio minuters spel satte 1-0 framspelad av Fraizer Campbell. Luis Suarez kvitterade men sedan tackade Mutch för senaste och bjöd tillbaka till Campbell som satte 2-1 för Cardiff.

Ledningen såg ut att stå sig till halvtidsvilan men med några få minuter kvar tryckte Martin Skrtel in matchens andra kvittering.

I den andra halvleken lyfte sig Liverpool och Skrtel och Suarez fortsatte båda på inslagen väg med att göra varsitt mål ytterligare till 4-2 för Liverpool.

Daniel Sturridge spelade fram Suarez mål och även den duon bytte roller med kvarten kvar på matchen. Då med Suarez som framspelare och Sturridge som målskytt.

Jordon Mutch tröstmålade till 5-3 med sitt andra mål för dagen i matchens slutminuter men det var inte slut där. I sista sekunden, i minut 96, kom Suarez helt fri och fastställde sitt hattrick. Ett mål som innebär att han nu satt 28 stycken den här säsongen. Lika många som Robbie Fowler fick in säsongen 95-96, klubbrekord i Liverpool.
Matchen slutade 6-3 för gästerna.
Publicerad 2014-03-22 kl 17:57