Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Klopp följde Liverpool från Qatar - hörde av sig i halvtid: "Vi fick lite information"

Premier League

Liverpool ställde upp med ett rekordungt lag i ligacupkvartsfinalen mot Aston Villa.
Då fick managern Jürgen Klopp följa sitt lag från Qatar - och kom med råd i halvtid.
- Jag är säker på att han kommer att vara stolt över sättet vi spelade på, säger U23-managern Neil Critchley.

2:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag ur presskonferensen med Neil Critchley i spelaren ovan.

Ligacupkvartsfinal i Birmingham på tisdagen och semifinal i klubblags-VM i Qatar på onsdagen. Det gjorde att Liverpool ställde ut sin yngsta startelva någonsin i cupmötet med Aston Villa, med en snittålder på 19 år och 183 dagar. Det unga laget, som leddes av U23-managern Neil Critchley, föll med 5-0. Den vikarierande managern var trots storförlusten mäkta stolt över insatsen.

- Vi vill inte att den här kvällen ska ta slut. Även att sitta här och prata med er. Det här är en fantastisk erfarenhet, jag kommer att stanna här hela natten om ni vill och prata med er. Ni vill förmodligen gå hem, men om ni vill prata med mig om de här spelarna där inne i kväll så kommer jag att vara här hela natten. Jag var otroligt stolt över sättet våra spelare spelade på i kväll och hur vi hanterade matchen, säger Critchley.

ANNONS

Jürgen Klopp följde cupkvartsfinalen från Qatar, och hörde också av sig under matchen.

- Vi fick lite information i halvtid från managern. I princip att fortsätta spela som vi spelade och fortsätta vara modiga och göra det vi gjorde. Så han var där med staben och spelarna och jag hoppas att han, och jag är säker på att han kommer att vara det, är stolt över sättet vi spelade på. Så nu kanske en eller två av oss kommer att smyga iväg till ett plan någonstans och ansluta till deras grupp. Jag är säker på att de kommer att tas emot väl, säger Neil Critchley.

Publicerad 2019-12-18 kl 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto