Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Klopp inför stormötet: "Salah har inget att bevisa"

Foto: Bildbyrån/Reuters.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Mohamed Salah är en av Premier Leagues hetaste spelare och leder skytteligan.
Under lördagen ställs Liverpool-stjärnan mot tidigare klubben Chelsea, där han misslyckades.
- Han var väldigt ung då. Jag tycker inte att han behöver bevisa någonting, det tror jag inte han tycker heller, säger Jürgen Klopp.

Mohamed Salah gjorde stor poängsuccé i Roma i fjol, när han bildade radarpar med Edin Dzeko.

I somras flyttade sedan egyptiern till Liverpool och där har poängen fortsatt att ticka in. Salah leder skytteligan med nio fullträffar på tolv matcher i Premier League. Under lördagen ställs han och lagkamraterna i Liverpool mot tidigare klubben Chelsea, en klubb Salah misslyckades att ta en plats i efter flytten från Basel för snart fyra år sedan.

- Jag förstår inte riktigt vad folk menar med misslyckad tid? Han var väldigt ung och kom till ett väldigt bra lag. Han lyckades inte slå igenom, men det händer spelare väldigt ofta, säger tränaren Jürgen Klopp på presskonferensen inför matchen.

Klopp fortsätter och menar att det inte finns något Salah behöver bevisa gentemot Chelsea.

- Han tog chansen, men när det inte lyckades gick han på lån till Fiorentina och sedan flyttade han till Roma. Nu är han i Liverpool. Han har utvecklas väldigt mycket, speciellt fysiskt. Jag tycker inte att han behöver bevisa någonting, det tror jag inte han tycker heller. Det är helt normalt att du inte lyckas direkt. Då testar du på ett annat sätt och kanske lyckas då i stället. Det gjorde han och nu är han här i Liverpool och gör succé.

Publicerad 2017-11-25 kl 09:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons