TV: Kolla in Willians kanonmål när Chelsea vann

Chelsea är tre i ligan efter 3-1 mot Norwich. Men segern satt långt inne.

Willian jublar

Fram till den 85:e minuten såg Jose Mourinho lite bekymrad ut – förståeligt med tanke på att Norwich Anthony Pilkington hade kvitterat Oscars tidiga ledningsmål.Men bekymmersrynkan slätades ut efter två Chelseamål i snabb följd i 85:e och 86:e minuten

Det var i fjärde minuten som Ba väntade in Oscar och släppte bollen till brassen som på halvvolley satte 1-0 bakom John Ruddy i Norwich mål.

Det dröjde sedan till den 68:e minuten då Norwich kvittering kom. Martin Olsson drog upp et anfall på sin vänsterkant och slog ett inlägg mot van Wolfswinkel vid bortre stolpen. Han nickade i sin tur ner bollen till Pilkington som överlistade Cech från nära håll.

I 85:e minuten slog sedan inbytte Eden Hazard till. Tettey slarvade och bollen gick till Hazard som med ett lågt skott kunde ge Chelsea ledningen igen.

Bara en minut senare var det dags igen, och det var återigen en inbytt spelare som blev målskytt. Nyförvärvet Willian stod för ett mycket fint avslut och matchen var avgjord. Målet var Willians första för Chelsea sedan flytten från Anzji.

De tre poängen innebär att Chelsea gick upp på en tredjeplats tabellen på fjorton poäng efter sju matcher, lika många som Tottenham och Southampton.