TV: Kolla Matas första United-mål - viktig vinst för Moyes

Mörka moln och flygplanshån.

Då svarade Manchester United med en stabil 4-1-vinst.

Manchester United behövde läka sin sår mot Aston Villa. Men redan i den andra minuten fångade tv-kamerorna hur ett flygplan med texten "Wrong one - Moyes out" släpandes cirkulerade runt arenan.

Det skulle visa sig vara ett dåligt, men temporärt, omen för United. Medan planet puttrade runt arenan skruvade Ashley Westwood in en vacker frispark.

Men i den 20:e minuten skulle varmare vindar blåsa. Då var det Shinji Kagawa, annars underpresterande och utskälld, som vände in från vänsterkanten och slog ett vackert inlägg på Wayne Rooneys panna. Bollen vinklades behagligt in i mål. Kvitteringen skulle bli till en ledning när Juan Mata gjordes ner i straffområdet och Wayne Rooney säkert dunkade in 2-1-målet.

I andra halvlek var scenförändringen fullbordad. Juan Mata roffade åt sig bollen efter lite flipperspel i straffområdet och tryckte in 3-1 med sin högerfot. Spanjoren kunde glatt fira sitt första mål i United-tröjan. 4-1 kom via Javier Hernandez, som likt en måltjuv stötte in Adnan Januzajs inlägg.

Fyra sköna mål för en så hårt kritiserad David Moyes.

Så här startade lagen.

Manchester United: De Gea; Rafael, Jones, Vidic, Buttner; Young, Fellaini, Fletcher, Kagawa; Mata, Rooney.

Avbytare: Amos, Giggs, Chicharito, Carrick, Nani, Welbeck, Januzaj

Aston Villa: Guzan, Bacuna, Vlaar, Clark, Bertrand, Westwood, Delph, Albrighton, Weimann, Benteke, Agbonlahor

Avbytare: Steer, Sylla, Holt, Tonev, Bennett, Robinson, Lowton

Publicerad 2014-03-29 kl 17:39