TV: Liverpool i ny målfest - sju mål i andra halvlek

Liverpool slog Malaysia XI med hela 6-3. Charlie Adam gjorde första starten - och slog in matchens första mål på straff.

Ett av Liverpools stora nyförvärv den här sommaren, Charlie Adam från Blackpool, gjorde sin första start i den röda tröjan när laget träningsspelade mot Malaysia XI, samma lag som Arsenal slog med 4-0.

Adam fick en trevlig start i Liverpool. Andy Carroll föll i straffområdet och Liverpool fick straff. Adam tog hand om straffen, tvingades slå om den, men kunde ändå dunka in 1-0.

Malaysia-laget kvitterade innan paus genom en fin frispark av Rahim.

I andra halvlek kunde Liverpool gå ifrån inom loppet av en minut, när N'Gog två gånger om slog till. Det första målet kom efter en försvarsmiss. Det andra var snyggt, när Alberto Aquilani spelade fram N'Gog som dunkade upp bollen i nättaket.

Aquilani låg bakom Liverpools 4-1-mål också. Med en nätt passning hittade han Insua, som kunde spela in bollen till Maxi Rodriguez som stötte in fyran.

Malaysia XI kom tillbaka genom två snabba mål av Sali. Ställningen då, 4-3, var samma siffror som Liverpool vann med mot Hangzhou Greentown. Men Liverpool skulle göra ett par till i den här matchen. Rodriguez gjorde ytterligare ett och Dirk Kuyt fastställde slutresultatet.