Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Lundh om Guidetti: "Jag förstår inte att han inte håller käften"

Nästa

Avbryt
Försök igen

John Guidetti har bara fått spela 16 minuter på tre matcher i Stoke och har sågat managern Mark Hughes öppet. Det får Fotbollskanalens Olof Lundh att be Guidetti "hålla käften".
– Jag förstår inte att han inte håller käften, säger Olof Lundh i TV 4 Sport.

Ni kan historien vid det här laget. Efter ett nästan två års långt skadehelvete lämnade svensken Manchester City för att få speltid i Stoke. Nu har bara blivit 16 minuter under Guidettis tre första matcher i klubben. Till TV 4 Sport säger Olof Lundh att han inte kan förstå hur Guidetti resonerar som öppet kritiserar sin manager.

– Jag förstår inte att han inte håller tyst helt enkelt.  Om han nu höll tyst i ett och ett halvt år om sin skada i princip, så kunde han gott hållit tyst några veckor till, säger Lundh och fortsätter:
– Skulle det bli så att han inte alls får spela i Stoke så skulle det vara en jättebesvikelse, men han chansade ju också med tanke på att han inte spelat och gick till en Premer Leauge-klubb. Jag förstår inte att inte håller käften helt enkelt.

Martin Spinks är journalist på The Sentinel och han tror inte heller att det är en speciellt lyckad taktik att kritisera just Mark Hughes i pressen.
– Jag tror inte han ser på blida ögon på kommenterarna. Det är jag rätt säker på. Han känner sig verkligen som managern. Hans auktorritet och omdöme får inte ifrågasättas av spelarna och absolut inte offentligt. Förmodligen irriterar det Mark Hughes ännu mer att kom från en ny och ung spelare, säger Spinks till TV 4 Sport.

Publicerad 2014-01-31 kl 17:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons