TV: Lyckad debut för Toivonen - assisterade när Sunderland tog poäng

Ola Toivonen hade en lyckad debut i Sunderland där han var starkt bidragande till att hans lag fick med sig en poäng från bortamötet med Aston Villa.

Efter en första halvlek där Yann M'Vila först gett Sunderland ledningen fick Ola Toivonen från bänken se Aston Villa vända och gå till halvtidsvila med en 2-1-ledning efter två mål signerade Scott Sinclar.

Den 29-årige svensken blev sedan inbytt direkt i paus och behövde bara sju minuter på sig för att göra ett rejält avtryck.

I den 52:a minuten spelade han nämligen fram Jermain Lens som satte 2-2 bakom Bard Guzan i Villa-målet.

Med 13 minuter kvar att spela byttes även Sebastian Larsson in till förmån för just Lens.

Trots flertalet kvalificerade målchanser lyckades inget av lagen hitta en matchavgörande mål och den 35399 personer stora publiken fick se lagen dela på poängen.

Efter fyra spelade omgångar är Sunderland alltjämt tabelljumbo medan Aston Villa placerar sig på en tolfte plats i tabellen.