TV: Manchester City var illa ute i FA-cupen - vände och vann mot Swansea

2-0-underläge i halvlek.
Då vände Manchester City mot Swansea - och Sergio Agüero blev stor matchhjälte.
- Det var viktigt att vi tog oss till semifinal, säger Sergio Agüero till BN Sport.

Se Agüeros två mål och en av Nordfeldts räddningar längre ner i artikeln.

Manchester City och Swansea drabbade under lördagen samman i en av kvartsfinalerna i FA-cupen. Och Premier League-topplaget hade problem med Championship-klubben. City blev chockat i den första halvleken då Matt Grimes sköt 1-0 till Swansea från elva meter och kort därefter utökade Swansea genom Bersant Celina.

Men City repade mod till den andra halvleken.

Med 20 minuter kvar gjorde Bernardo Silva 2-1 efter en stökig situation i straffområdet och därefter kvitterade Sergio Agüero från elva meter, straffen tog på den svenske landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldts rygg och in i mål. Nordfeldt stod för flera svettiga räddningar i matchen, men fick till slut se sig överlistad ännu en gång.

Med bara minuter kvar att spela höll sig Sergio Agüero framme igen och nickade dit 3-2, vilket räckte för att knipa segern. Därmed avancerade Manchester City till semifinal.

Kristoffer Nordfeldt var inte den ende svensken på planen, även Joel Asoro fick hoppa in i 3-2-förlusten.

Swansea: Nordfeldt, Roberts, Van der Hoorn, Carter-Vickers, Grimes - Fulton, Celina, Byers - Dyer, James, Routledge

Manchester City: Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Delph - Gündogan, Silva, Bernardo Silva - Sane, Mahrez, Jesus.