TV: Mata utvisad när WBA segrade mot United

Det blev vinst för Jonas Olssons West Bromwich i mötet med United. Bortalaget fick spela större delen av matchen med en man kort, då Juan Mata drog på sig två gula kort.

Manchester Uniteds Juan Mata var på hugget mot West Bromwich. Så till den grad att spelaren lyckades dra på sig två gula kort på 26 minuter. Utvisningen kom efter en ful satsning, där bollen inte var i närheten överhuvudtaget.

Efter utvisningen var det ett lite mer dämpat United på plan. Jonas Olsson slog en långboll mot Berahino, som skarvade till Sessegnon som prövade skott. David de Gea hade dock inga problem att rädda.

Annars innehöll inte första halvlek speciellt mycket av större värde. Några halvchanser för båda lagen, men det brände aldrig till riktigt ordentligt, förutom när Mata blev utvisad.

Det skulle bli hemmalaget som spräckte nollan. José Rondon höll sig framme och satte 1-0 till West Brom. Något taffligt försvarsspel från United, även om spelarens avslut var briljant.

Resultatet 1-0 skulle stå sig matchen ut. West Bromwich fick visserligen med sig en poäng från mötet med Leicester förra omgången, men United kan knappast vara speciellt nöjda med sin insats.