Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho om framtiden: "Jag saknar fotbollen"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Medieuppgifter gör gällande att José Mourinho redan är klar för Manchester United. Nu kommenterar portugisen själv ryktena.

- Det är en "million dollar question", säger Mou om United.

José Mourinho har gått utan jobb sedan han fick sparken från Chelsea den 17 december. Portugisen, just nu på besök i Singapore, berättade för en skolklass att han längtar tillbaka till fotbollen.

- Realiteten är att jag gillar fotboll så mycket att jag saknar fotbollen så när jag får chansen att komma tillbaka så kommer jag komma tillbaka men vi får vänta och se vad som händer, säger Mourinho.

De mest ihärdiga ryktena kring Mourinho har handlat om Manchester United. Enligt vissa medieuppgifter ska det vara klart att tränaren tar över klubben i sommar. Men Mourinho är tystlåten om uppgifterna.

- Det är en "million dollar question och ingen vet, och jag är den förste att inte veta.

Mourinho menar att han inte har någon brådska med att hitta ett nytt jobb.

- Jag saknar fotbollen, ja. Om jag måste tillbaka i morgon så återvänder jag i morgon men jag känner alltid att det är bättre att vänta, att inte stressa. Det är bättre att vara lugn och vänta på rätt tillfälle. Jag tror att starta nästa säsong med en ny klubb, ett nytt projekt, är det bästa för mig.

Publicerad 2016-02-24 kl 15:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons