Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho om Gerrard: "Min favorit-fiende"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inför mötet med Liverpool tokhyllar José Mourinho gästernas kapten Steven Gerrard - som i sommar flyttar till MLS.
- Vi behöver spelare som honom som våra motståndare, säger "Mou".

Efter den här säsongen lämnar Steven Gerrard Liverpool och Premier League för LA Galaxy och MLS. Det är många som kommer att sakna "Captain Fantastic", inte minst Liverpool-supportrarna. Men även söndagens motståndartränare José Mourinho menar att han kommer att sakna Gerrard, och berättar att mittfältaren varit del i att forma hans tränargärning.

- Det är för motståndare som honom som jag är den tränare jag är för jag lär mig med mina spelare och de bästa motståndarna. Jag lär mig med mina spelares problem, med mina spelares funderingar, med deras kvalitéer och jag lär mig med mina bästa motståndare och de problem de ger mig. De får mig att tänka och analysera dem och studera det bästa sättet att spela mot dem. Och Steven Gerrard är definitivt en av mina favorit-fiender, säger "Mou".

- Jag försökte ta honom till Chelsea, jag försökte ta honom till Inter och jag försökte ta honom till Real Madrid och han var alltid en kär fiende. Så jag vill hylla honom och jag hoppas att Stamford Bridge har samma känsla, som är att vi behöver spelare som honom som våra motståndare.

Publicerad 2015-05-09 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons