Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Mourinho väntar sig varmt mottagande: "Har en mycket bra relation med United-fansen"

Premier League 2019-12-03 kl 14:48

José Mourinho återvänder till Old Trafford, som Tottenham-manager.
Då förväntar sig portugisen ett varmt mottagande.
- Jag förväntar mig den respekt de alltid visar mot mig, säger Mourinho.

1:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Mourinho tala om återkomsten till Old Trafford i spelaren ovan.

Under onsdagen tar Manchester United emot Tottenham på Old Trafford. Det betyder också att hemmalaget tar emot sin tidigare manager José Mourinho. Portugisen fick sparken av klubben i december förra året och ersattes av Ole Gunnar Solskjaer. När Mourinho nu återvänder väntar han sig ett fint mottagande från hemmafansen.

- Att komma tillbaka till Old Trafford är att komma tillbaka till ett ställe där jag var lycklig. Jag kan säga att jag var lycklig. Jag har mycket bra relationer med Manchester United-supportrarna. Jag kom tillbaka som bisittare, vilket gav ett annat perspektiv. Jag var väldigt tagen av ett sådant vackert mottagande, säger Mourinho.

ANNONS

- I morgon kommer jag att komma tillbaka som managern till laget som kommer att försöka slå Manchester United, och det kanske ger ett annat perspektiv. Så jag förväntar mig den respekt som de alltid visar mot mig, men jag förstår att vad de vill är den exakta motsatsen till vad jag vill.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto