Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
2:37

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Mourinhos presskonferens i spelaren.

TV: Ordkriget mellan Mourinho och Conte fortsätter: "Kommer aldrig stängas av för matchfixning"

Ordkriget mellan Antonio Conte och José Mourinho fortsätter.
Näste man att dela ut en rak höger: Mourinho.
- Jag kommer aldrig att stängas av för matchfixning, säger han enligt BBC.

I augusti 2012 stängdes den dåvarande Juventus-tränaren Antonio Conte av i fyra månader av det italienska fotbollsförbundet. Anledningen var att Conte, under säsongen 2010/2011 då han tränade Siena, skulle ha känt till att två matcher i Serie B varit uppgjorda. Matcherna var en del av den så kallade Scommessopoli-skandalen. Conte friades dock sedan helt av domstol, i maj 2016, och slapp då ytterligare bestraffning.

Just Contes historik var något som Manchester United-tränaren José Mourinho valde att ta upp, då han efter segermatchen mot Derby fick svara på Contes utspel om att han skulle vara ”senildement”.

ANNONS

Portugisen menade att media var den största boven i dramat, men passade samtidigt på att dela ut en ny armbåge i sidan mot Conte.

- Jag klandrar honom inte. Media borde be om ursäkt till honom och till mig. Frågan var helt felställd. Ni sa att: ”Mourinho sa att du betett dig som en clown”. Jag pratade om mig själv. Jag behöver inte att Chelseas manager säger till mig att jag gjort misstag förut och kommer göra även i framtiden. Det jag kan säga är att jag aldrig kommer att stängas av för matchfixning, säger han enligt BBC.

Manchester United vann fredagens möte med Derby efter två sena mål och avancerade därmed vidare till den fjärde omgången.

Publicerad 2018-01-05 kl 23:38
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto