Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
44v

TV: Ordkriget mellan Mourinho och Conte fortsätter: "Kommer aldrig stängas av för matchfixning"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Mourinhos presskonferens i spelaren.

Ordkriget mellan Antonio Conte och José Mourinho fortsätter.
Näste man att dela ut en rak höger: Mourinho.
- Jag kommer aldrig att stängas av för matchfixning, säger han enligt BBC.

I augusti 2012 stängdes den dåvarande Juventus-tränaren Antonio Conte av i fyra månader av det italienska fotbollsförbundet. Anledningen var att Conte, under säsongen 2010/2011 då han tränade Siena, skulle ha känt till att två matcher i Serie B varit uppgjorda. Matcherna var en del av den så kallade Scommessopoli-skandalen. Conte friades dock sedan helt av domstol, i maj 2016, och slapp då ytterligare bestraffning.

Just Contes historik var något som Manchester United-tränaren José Mourinho valde att ta upp, då han efter segermatchen mot Derby fick svara på Contes utspel om att han skulle vara ”senildement”.

Portugisen menade att media var den största boven i dramat, men passade samtidigt på att dela ut en ny armbåge i sidan mot Conte.

- Jag klandrar honom inte. Media borde be om ursäkt till honom och till mig. Frågan var helt felställd. Ni sa att: ”Mourinho sa att du betett dig som en clown”. Jag pratade om mig själv. Jag behöver inte att Chelseas manager säger till mig att jag gjort misstag förut och kommer göra även i framtiden. Det jag kan säga är att jag aldrig kommer att stängas av för matchfixning, säger han enligt BBC.

Manchester United vann fredagens möte med Derby efter två sena mål och avancerade därmed vidare till den fjärde omgången.

Publicerad 2018-01-05 kl 23:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons