Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Pochettino stängdes av: "Jag är lite chockad, fullkomligt orättvist"

Premier League

Mauricio Pochettino stängdes av i två matcher efter att ha konfronterat domaren Mike Dean.
Tottenham-managern är oförstående till beslutet.
- Jag vet inte anledningen. Jag är lite chockad, säger Pochettino.

1:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Pochettino kommentera domen i spelaren ovan.

Det var efter Tottenhams 2-1-möte med Burnley den 23 februari som managern Mauricio Pochettino sa ett och annat till domare Mike Dean. Efter slutsignalen stegade argentinaren upp till Dean för att konfrontera honom, varpå domaren sågs tjafsa tillbaka.

Under onsdagen meddelade FA att Pochettino bötfälls med 123 000 kronor - och att han dessutom stängs av från att leda laget i två matcher. Beskedet kom väldigt överraskande för argentinaren, som är oförstående till beslutet.

- Jag är avstängd i två matcher, förbjuden att vara vid sidlinjen. Men jag vet inte anledningen. Jag är lite chockad för jag tycker att det är fullkomligt orättvist, men vad kan jag göra nu? Jag tänkte aldrig på att överklaga för att i mitt huvud var det inte en stor grej. Självklart, det var inte det bästa sättet att klaga på domaren men jag förväntade mig aldrig den här typen av situation, för mig är det inte rättvist, säger Pochettino på en presskonferens och fortsätter:

ANNONS

- Men jag måste förstå anledningen till att FA stängde av mig, så får vi se vad som händer. Jag har spenderat sju säsonger i England och du kan se från dag ett att det här inte är hur jag alltid beter mig. Jag har alltid försökt att uppföra mig på bästa sätt för att hjälpa domarna, men jag känner att allt det här är lite för mycket. Jag känner mig ledsen och besviken med straffet och nu måste jag vänta och se vilken anledning de skrev för att stänga av mig i två matcher, det är otroligt.

Publicerad 2019-03-07 kl 21:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto