Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Rüdiger: "Conte en stor anledning till att jag valde Chelsea"

Premier League

Antonio Rüdiger bytte nyligen Roma mot Chelsea.
En av huvudanledningarna: Antonio Conte.
- Han är en fantastisk tränare, säger Rüdiger.

3:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Tyske backen Antonio Rüdiger är ett av Chelseas nyförvärv för sommaren. Nu berättar 24-åringen om valet att gå till Chelsea.

- Den största anledningen, och inte för att vara respektlös, men vi pratar om Roma och Chelsea. Chelsea är en stor klubb. Roma är en stor klubb också, i Italien. Men jag tycker att Chelsea är på en annan nivå, säger Rüdiger, och berättar också att tränare Antonio Conte var en av huvudanledningarna till hans val, säger Rüdiger.

- Jag pratade med några av mina lagkamrater i Italien, exempelvis Daniele De Rossi, och har n berättade mycket för mig om Antonio Conte. Du såg den här säsongen, och också tidigare med Juventus och i Italien, att han är en fantastisk tränare. Han utvecklar sina spelare mycket, som förra säsongen med Marcos Alonso och Victor Moses. De spelade fantastiskt och gjorde en fantastisk säsong, och det vill jag vara en del av.

ANNONS

Se hela intervjun med Rüdiger i spelaren ovan.

Publicerad 2017-07-17 kl 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto