TV: Se Citys vinst - och Balotellis iskalla målgest

1-0 Balotelli
2-0 Richards
3-0 Agüero
3-1 Gosling

Manchester Citys långa Premier league-svit fortsatte med ännu en seger tack vare 3—1 mot Newcastle.

Roberto Mancinis lag har därmed inlett säsongen med elva segrar på tolv matcher.

Mario Balotelli och Micah Richards tog vara på misstag av Newcastlebacken Ryan Taylor och gjorde målen i den första halvleken, medan Sergio Agueros straffmål i andra halvlek innebar att City nu gjort imponerande 42 mål på de tolv ligamatcherna.

Balotellis mål kom också på straff, och var av det kyligare slaget då han nonchalant stirrade ut målvakten Tim Krul och rullade bollen in i mål.

Arsenal vände underläge mot Norwich till seger, 2—1, tack vare två mål av Robin van Persie — som nu gjort 31 mål på 29 matcher under året.

- Han är en exceptionell fotbollsspelare, sade managern Arsene Wenger.

- Vi vet alla inom klubben att han är det. Ibland, när han inte varit lika exceptionell, har han varit skadedrabbad. Men när han väl är frisk så visar han verkligen hur bra han är.

Den svenske landslagsspelaren Jonas Olsson spelade hela matchen för West Bromwich i 2—1-mötet med Bolton.