TV: Se Falcaos första mål i United-tröjan

Everton kvitterade mot Manchester United.
Då klev Falcao fram och gjorde 2-1.

Radamel Falcao

Stjärnförvärven Angel Di Maria och Radamel Falcao gjorde målen — men det var målvakten David de Gea som var den främsta orsaken till att Manchester United vann över Everton med 2—1 på söndagen och tog sin tredje seger i Premier League den här säsongen.

Angel Di Maria gjorde Manchester Uniteds ledningsmål i 27:e minuten, ovanligt nog med högerfoten. Argentinarens missriktade vänsterskott i 62:a minuten vinklades i nät av Falcao och gav 2—1. Steven Naismith fick perfekt träff med pannan på Leighton Baines inlägg då Everton kvitterade i 55:e minuten.

Då var David de Gea sent ute. Men han bjöd på annat som fick de över 75 000 på Old Trafford att jubla. Förutom att rädda en straff från Baines svarade spanjoren för flera kvalificerade räddningar.

I sportsändningen överst i artikeln kan du se Falcaos första mål i United.

Publicerad 2014-10-05 kl 14:24