TV: Se offsidemålet som räddade Chelsea i 98:e minuten

Chelseas match mot Everton på Stamford Bridge under lördagen slutade 3-3 efter ett sent offsidemål från John Terry.

De två pressade lagen skapade inte mycket under den första halvleken. Efter 45 minuter stod det 0-0 och då hade båda lagen bara haft ett avslut på mål.

I den 50:e minuten gjorde dock John Terry självmål på ett inlägg från Leighton Baines. Och några minuter senare satte Kevin Mirallas 2-0 till Everton. Chelsea är illa ute.

Men i den 64:e minuten reducerade Diego Costa till 2-1 och bara två minuter senare satte Cesc Fabregas 2-2. Spanjorens skott styrdes på Phil Jagielka och ställde Tim Howard i Everton-målet.

Men Everton bjöd Guus Hiddink och Chelsea på en rejäl kalldusch i den 90:e minuten. Funes Mori petade in ett inlägg från Gerard Deulofeu och 3-2 var då ett faktum.

Chelsea såg ut att förlora, men ett offsidemål från John Terry, som inte dömdes bort, räddade London-klubben i den 98:e minuten.

Matchen slutade 3-3.

Se Funes Moris och Terrys mål i spelaren ovan.

Chelseas startelva: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Pedro; Diego Costa

Evertons startelva: Howard, Oviedo, Baines, Stones, Jagielka, Besic, Barry, Lennon, Barkley, Mirallas, Lukaku