Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Solskjær tror på positivt Mourinho-välkomnande: "100 procent säker"

Premier League

Jose Mourinho återvänder på onsdag till Old Trafford.
Då tror Ole Gunnar Solskjær att portugisen blir välkomnad. 
- Jag är 100 procent säker på att de kommer att välkomna honom, säger United-tränaren.

3:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Solskjaer kommentera Mourinhos presskonferens.

Manchester United tar under onsdagskvällen emot Tottenham på Old Trafford. Det är dels ett stormöte, men också en speciell match för Jose Mourinho som därmed för första gången återvänder till Old Trafford som tränare sedan han i fjol fick sparken av klubben. 

Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær är säker på att Mourinho kommer att få ett härligt välkomnande av Uniteds supportrar.

- Det kommer att bli ett väldigt bra mottagande, det är ett kvitto för klubben och supportrarna till klubben. De kommer såklart ihåg tiden när han var här och vann titlar. Jag är 100 procent säker på att de kommer att välkomna honom - klubben, ledarna, alla, säger han.

ANNONS

Solskjær fick även, under sin presskonferens, frågor om sin framtid i United, då han efter en svag resultatrad spekuleras sitta löst. Det dementerar norrmannen. 

- Ibland skrattar jag åt alla historier om vad jag har sagt. Jag vet åtminstone att källorna som alla pratar om inte är källor. Det är sammansatta och uppenbara lögner. 

Publicerad 2019-12-03 kl 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto