TV: Stokes Walters blev Chelseas hjälte - två självmål och en missad straff

Chelsea besegrade Stoke med 4-0.
Jonathan Walters blev stor syndabock med två självmål och en missad straff.

I ligacupen mot Swansea var många fans förgrymmade över att Fernando Torres fick Rafa Benitez förtroende i stället för Demba Ba. Managern förklarade sig med att även om Torres fått en släng av magsjuka var hans senegalesiske lagkompis värre däran, på grund av en lårskada.

Hursomhelst. På lördagen var rollerna ombytta och Demba Ba fick göra Premier League-debut. Då fick Chelsea en oväntad hjälte. Stokes Jonathan Walters gjorde två självmål - dessutom missade han en straff.

1-0 kom istället genom ett inlägg en stund senare. Bollen var på väg mot Juan Mata, men Jon Walters tryckte undan spanjoren i närkampen. Till ingen nytta. För Walters nick satt i egen bur.

Walters gjorde ett självmål till. Efter 63 minuter ökade han på Chelseas ledning till 2-0.

Tre minuter senare fick Chelsea straff. Frank Lampard stegade fram och satte bollen säkert i mål.

Chelsea fortsatte att ösa på. Efter 73 minuter kom 4-0. Hazard fick bollen en bit utanför straffområdet, vände upp och klippte till. Riktigt snyggt.

I slutet av matchen fick Stoke straff. Vem om inte Walters gick fram - och missade! Jobbig match för Walters med två självmål och en missad straff.

Stoke: Begovic; Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson; Walters, Whelan, Nzonzi, Etherington; Adam; Jones.

Chelsea: Cech, Azpi, D Luiz, Ivanovic, Cole; Lampard, Ramires; Hazard, Mata, Bertrand, Ba.

Publicerad 2013-01-12 kl 17:54