TV: Suarez sanslösa match - fyra mål och volley från 35 meter

Luis Suarez är glödhet.

Mot Norwich stod han för en kandidat till årets mål - och ett hattrick efter 35 minuter.

- Vilken fantastisk insats, det var ett nöje att få se, sade tränaren Brendan Rodgers till Sky Sports efter matchen.

Luis Suarez fortsätter att imponera stort i årets Premier League.

Under onsdagsmötet med Norwich hemma på Anfield Road avgjorde han tillställningen helt på egen hand. Och han gjorde det efter en dryg halvtimmes spel.

Matchens stora behållning kom kvarten spelad av den första halvleken.

Anfallaren tog vara på en andraboll, drygt 35 meter från målet, strax över på offensiv planhalva - och drog till.

Bollen tog en perfekt båge och letade sig in bakom Jahn Ruddy i gästernas mål. Ett otroligt vackert fotbollsmål och säkerligen en kandidat till årets snyggaste, när säsongen ska summeras.

Men Suarez nöjde sig inte där.

2-0 kom efter att uruguayanen påpassligt hållit sig framme på en hörna och tryckt in bollen med vänstern.

Det sanslösa hattricket fullbordade han dryga halvtimmen spelad när han med ytterligare ett mycket vackert mål tryckte in ett stenhårt skott invid Ruddys vänstra stolpe.

- Absolut världsklass, kommentarade Brendan Rodgers till Sky Sports.

I den andra halvleken tog Suarez vid där han slutade; 4-0 kom och det var återigen ett världsklassmål. Meterna utanför straffområdet fick Suarez chansen på frispark. Och givetvis fick han en perfekt träff - och böjde in bollen bakom i nät.

- Vilken fantastisk insats, det var ett nöje att få se, sade Brendan Rodgers efter matchen.

- Alla målen var "wow-mål". En fantastisk insats från en otrolig spelare

Målkalaset slutade 5-1 till Liverpool - och en mardrömsmatch för svenskduon Martin Olsson och Johan Elmander som båda fick chansen från start i Norwich.

Publicerad 2013-12-04 kl 21:23