TV: Tottenham kvitterar mot United - på övertid

Robin van Persie, vilken målkung. Efter 25 minuter mot Tottenham nickade han in 1-0 för Manchester United. Men kvitteringen kom - på övertid.

Manchester United leder på White Hart Lane efter att en holländare flugit fram och nickat in 1-0 efter 25 minuter. Det var Robin Van Persies 18:e fullträff den här säsongen och därmed rycker han ifrån Luis Suarez i skytteligatoppen. Liverpools uruguayan står på 16.

Situationen som föregick van Persies 1-0 började med att Michael Carrick fördelade ut bollen till vänster. United bytte snabbt kant och Tom Cleverley skickade in inlägget i boxen. På bortre stolpen dök van Persie upp och tajmade nicken perfekt.

Tottenham vaskade fram en hel del bra chanser i första halvlek. Framför allt hade Gareth Bale ett kanonskott i slutet, som dessutom touchade på en Unitedspelare på sin väg mot mål. Men De Gea lyckades reflexrädda.

Direkt efter paus svarade De Gea för ännu en snygg räddning, nu med en benparad. Clint Dempsey kom mer eller mindre fri, men den spanske målvakten gled ner på handbollsmanér och stötte undan bollen.

Till sist kom dock kvitteringen. Klockan hade passerat 92 minuter när Clint Dempsey rullade in bollen till 1-1. United fick itne undan det inlägg som Spurs slog från vänsterkanten, och efter en misslyckad rensning blev Dempsey helt ren.

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Caulker, Naughton, Parker, Dembele, Bale, Lennon, Dempsey, Defoe

Manchester United: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa, Van Persie, Welbeck.