TV: Tottenham utslaget i FA-cupen - Palace vidare med hjälp av bisarr hands

Tottenham blev i kväll utslaget av Crystal Palace i FA-cupen.
Detta med hjälp av att Kyle Walker-Peters orskade straff med en bissar hands.
- Insatsen var inte dålig, säger Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino enligt BBC.

Tottenham ställdes i kväll mot Crystal Palace i ett derbymöte i fjärde omgången i FA-cupen. Mauricio Pochettinos manskap gick förstås in till matchen som stor favorit, men tidigt i första halvlek stötte laget på problem på Selhurst Park.

Crystal Palace tog redan i den nionde minuten ledningen i matchen. Jeffrey Schlupp drev in med bollen i straffområdet och slog i väg bollen mot mål, där Connor Wickham dök upp och stötte in bollen i nät till 1-0. Och det blev värre för Spurs. Kyle Walker-Peters stötte i mitten av första halvlek bort ett inlägg i straffområdet med ena armen i vädret och Palace blev tilldelat straff.

Andros Townsend var därefter kylig från straffpunkten och sköt 2-0 mot sin tidigare klubb. Tottenham hade strax före halvtid chans för reducering, men brände lite oväntat matchens andra straffspark. Kieran Trippier sköt utanför.

I andra halvlek tryckte Tottenham på vidare för en reducering, men lyckades inte omvandla lagets målchanser till mål och föll i slutändan med 2-0.

- Insatsen var inte dålig. Jag tycker att det var en jämn match. Jag tycker att vi skapade chanserna. Vi hade bollinnehavet, men fotboll handlar om att göra mål om du vill vinna, säger Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino enligt BBC.

- Vi känner besvikelse över hur det blev efter nio minuter. Palace gjorde inte så mycket, men de gjorde mål och förtjänade att gå vidare till nästa runda i FA-cupen. Om du spelar dåligt är du mer avslappnad (efteråt), men om du skapar alla chanser och dominerar, så är det en stor besvikelse, fortsätter han.

Det innebar att Tottenham blev utslaget och att Crystal Palace blev klart för femte omgången i den klassiska engelska turneringen.