TV: Welbeck tystar Moyes och Young glänste i Uniteds seger

Danny Welbeck har fått hård kritik av David Moyes.

Mot West Ham svarade han - med mål.

Men Ashley Youngs 3-0 var eftermiddagens delikatess.

Den unge anfallaren inledde säsongen med att sätta dit en boll mot Swansea i Manchester Uniteds ligapremiär. Sedan gick det sämre. Betydligt sämre. På de 476 följande minuterna i ligaspelet hade han ingen nätkänning alls, förrän han till sist gjorde två mål i 3-0-segern mot West Ham för en vecka sedan.

Och nu när serien vänder har han fortsatt på den inslagna vägen. Efter ett väggspel med Wayne Rooney sköt Welbeck på nytt in 1-0 mot West Ham på lördagen.

Ett skönt formbesked för forwarden som kritiserades av managern David Moyes tidigare i veckan. Andemeningen var att Welbeck borde träna mer för att kunna prestera bättre.

Vid 2-0 var det Januzaj, 18-åringen, som återigen visade fin teknik för United. Med ett ryck och en skottfint lurade belgaren alla, varpå han snyggt placerade in skottet i bortre burgaveln.

Ännu läckrare var det när inhopparen Ashley Young drog till. Rooney droppassade vid kanten till straffområdet, och yttern knorrade in 3-0 i krysset.

Carlton Cole kontrade in en reducering till 3-1 med tio minuter kvar av matchen.

Manchester United: De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Cleverley, Kagawa, Januzaj, Rooney, Welbeck.

West Ham: Adrian, Demel, Tomkins, Collins, McCartney, Noble, Morrison, Taylor, Jarvis, Maiga, Diame.

Publicerad 2013-12-21 kl 19:50