Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Wenger: "Vi fick precis vad vi ville innan uppehållet"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arsenal vann under söndagen över Brighton. Arsenals tränare Arsene Wenger var nöjd med prestationen, eftersom de har fått en dålig start på säsongen.
- Vi fick det vi ville innan uppehållet, säger Wenger i en presskonferens.

Efter söndagens vinst är Arsenal bara en poäng bakom tabelltrean Tottenham. Wenger erkände dock att att det är för tidigt att dra slutsatser om att jaga ikapp Manchester City och Manchester United.

- Det är för tidigt [att dra slutsatser]. Det är väldigt tidigt, sju matcher spelade och 31 kvar. Förra året efter sex matcher var Manchester City i topp med 18 poäng, så låt oss inte dra några slutsatser. De spelade enastående igår, men det finns en lång väg att gå.

Om dagens match var Wenger väldigt nöjd att de höll tätt bakåt och att offensivt så var de inte tillräckligt hänsynslösa. 

- Vårt fokus och takten i spelet var lite in och ut, vi hade bra stunder såval som stunder där vi förlorade lite av vår koncentration och bollar som vi vanligtvis inte förlorar. Men vi fick det vi ville precis innan uppehållet. Vårt senaste internationella uppehåll var en mardröm, den gång är det lite bättre.

Se hela presskonferensen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-10-01 kl 20:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons