Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Zlatan om att förlänga med United: "Inte haft några diskussioner"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

United vill förlänga kontraktet med Zlatan, och svensken känner sig sugen.
Men än är inget skrivet i sten.
- För tillfället har vi inte haft några diskussioner, säger Zlatan.

Under onsdagen gick José Mourinho ut och berättade att Manchester United tänker utnyttja optionen i Zlatan Ibrahimovic kontrakt för att behålla svensken i klubben även över säsongen 2017/2018.

Zlatan själv vill inte slå fast något om nästa år, men medger att det lutar mot ett år till i United.

- För tillfället har vi inte haft några diskussioner. Jag menar, vi har ett kontrakt som säger ett plus ett. Jag känner mig bra, jag känner mig fräsch. Jag känner mig i form, även mentalt. Om jag känner som jag gör nu blir det förmodligen ett till år. Jag kommer att vara realistisk och om jag är här vill jag kunna prestera som jag kan göra och inte ödsla tid. Som det är nu? Förmodligen ja. Men några diskussioner har vi inte haft, säger Zlatan.

Ibrahimovic gick sju raka matcher i United utan att göra mål innan han gjorde två mål mot Swansea. På presskonferensen inför Feyenoord-mötet menade en journalist att svensken inte har skinit i Manchester United på samma sätt som han sken i tidigare klubbar. Något som Zlatan inte håller med om.

- Jag skiner 24 timmar om dygnet. Så det beror på hur du vill att jag ska skina. Jag menar, jag har varit med i 20 år och jag blir äldre. Ju äldre jag blir desto bättre blir jag känner jag. Men jag skiner på ett eller annat sätt. Men om du vill att jag ska skina ännu mer så ska jag försöka göra det för dig.

Se Zlatan om kontraktet och målformen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-24 kl 09:26

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER