United avgjorde sent borta mot Wolves - efter protester

Wolverhampton ville ha frispark efter Paul Pogbas tuffa satsning mot Ruben Neves.
Men spelet fortsatte - och Mason Greenwood avgjorde för Manchester United med matchens enda mål i slutminuterna.

Victor Nilsson Lindelöf inledde på bänken när Manchester United gästade Wolverhampton i Premier League under söndagen. Nyförvärvet Raphaël Varane tog istället hand om platsen bredvid Harry Maguire i mittförsvaret. Cristiano Ronaldo var inte spelklar för United efter flytten från Juventus.

Wolves inledde matchen klart bäst och fick ett gyllene läge att ta ledningen redan efter sex minuter när portugisen Trincão blev fri med David De Gea. Högerbacken Aaron Wan-Bissaka agerade räddande ängel för United när han glidtacklade undan bollen precis framför mållinjen.

Uniteds första egentliga målchans kom kort före paus när Bruno Fernandes skarvade bollen vidare till Mason Greenwood i vänsterinnerposition. Greenwoods avslut med vänsterfoten skruvade sig dock utanför den bortre stolpen och 0-0 stod sig till pausvilan.

Wolves hade sedan ett jätteläge att ta ledningen mitt i andra halvlek. Romain Saiss nådde högst på en hörna och tvingade först De Gea till en bra räddning. På returen såg Saiss ut att enkelt kunna skicka in 1-0 från nära håll, men då stod De Gea för en sanslös räddning när han fick upp vänsterhanden i en blixtsnabb reflex och höll bollen borta från målet.

I stället kunde Greenwood avgöra för United med matchens enda mål när tio ordinarie minuter återstod. Wolves ville ha frispark när Paul Pogba gick tufft in i en duell med Ruben Neves, men domaren lät spelet fortsätta.

Bollen gick så småningom ut till Greenwood på högerkanten innan han avslutade med ett högerskott som Wolves-målvakten José Sa släppte förbi sig. Wolves protesterade efteråt och ville ha målet bortdömt, men målet stod kvar och United vann med 1-0.

Wolverhampton: Sa - Saiss, Coady, Kilman - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Trincão, Jimenez, Traoré

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - Fred, Pogba - Sancho, Fernandes, James - Greenwood