Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

United censurerade Rooneys Liverpoolhat

Manchester United har i efterhand plockat bort ett uttalande från Wayne Rooney där han berättar om sitt hat mot Liverpool.

Inför helgens tunga match mot Liverpool intervjuades Manchester Uniteds Wayne Rooney om hur han såg på toppmötet lagen emellan.

Rooney som växte upp i en familj som stödde Liverpools lokalrivaler Everton berättade om hur han under sin uppväxt hatade Liverpool, och hur han fortfarande gör det.

Han fortsatte med att för honom är mötena med Liverpool säsongens största, och att om United skulle vinna är Liverpool ute ur jakten på ligatiteln.

Uttalandena om Rooneys Liverpoolhat postades på klubbens officiella hemsida och spreds därefter över fotbollsvärlden. Rubrikerna blev därefter, mycket om hans hat mot Liverpool.

Efter ett tag valde emellertid United att plocka bort Rooneys uttalanden och kvar blev det mindre uppseendeväckande ”Jag är också väldigt peppad eftersom jag växte upp som Evertonsupporter.”

United förklarade bortplockandet av hatkommentaren med att det inte var passande inför lördagens möte och att kommentarerna var öppna för att misstolkas – något som varken klubben eller Rooney själv ville.
Vad man nu kan missförstå med ”Jag hatar Liverpool”?

Publicerad 2009-03-13 kl 15:02
Annons
Annons
Annons