Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United-ikonen: "Tror att de köper någon som kan spela ihop med Lindelöf"

Premier League

Victor Nilsson Lindelöf är ordinarie i Manchester United.
Nu hyllas svensken av United-ikonen Rio Ferdinand. 
Den tidigare United-backen anser att Lindelöf är förstavalet.
- Jag tror att de kommer att köpa någon som kan spela ihop med honom, säger han till engelska sajten 90min. 

Foto: Bildbyrån.

Manchester United-svensken Victor Nilsson Lindelöf hade en tuff första säsong i England, men är numera ordinarie startman i United och har under stora delar av den här säsongen blivit hyllad för sina insatser i Premier League och i Champions League.

Nu får mittbacken dessutom lovord av en föregångare på positionen i klubben - Rio Ferdinand. Den förre United-backen och engelske landslagsmannen anser att Lindelöf har tagit stora steg framåt den här säsongen. 

- Jag kan se en likhet mellan oss - lugnet. Han är väldigt lugn, aldrig nervös. Men med tanke på hans första säsong, så är det svårt för utländska spelare att komma till den här ligan. Han har visat karaktär, en enormt viktig egenskap om man ska spela i Manchester United. Hans karriär började inte bra i United, men han har visat karaktär att ta sig igenom det, säger Ferdinand till engelska sajten 90min. 

ANNONS

- Jag tror att Ole (Gunnar Solskjær), som kommer från samma del av världen, får honom att slappna av i rollen, vilket verkligen har varit bra för honom. Jag tycker att vi ser en spelare som vi hade höga förväntningar på och där det nu börjar bära frukt, fortsätter han. 

Fredinand anser däremot att United borde förstärka lagets försvarslinje med en ny mittback, men inte för att peta Nilsson Lindelöf, i stället för att komplettera svensken.

- Han är förstavalet nu. Om du ska säga en spelare, så är det Lindelöf, säger han. 

 - Jag tror att de kommer att köpa någon som kan spela ihop med honom. Det finns många bra spelare, men det gäller att hitta rätt. Det viktigaste är att du kan hitta en spelare som är en "Manchester United-spelare", en spelare som kan komma in i Manchester Uniteds filosofi, fortsätter Fredinand. 

ANNONS

Manchester United ställs härnäst i morgon mot PSG i returen i Champions League. 

Publicerad 2019-03-05 kl 06:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto