United körde över Fulham - Chicharito tvåmålsskytt

M;anchester United tog sig enkelt vidare i FA-cupen genom att slå Fulham med 4-1.

Alexander kacaniklic startade för Fulham, men frågan är o han ens hann bli andfådd innan United agit ledningen. Det tog inte ens två minuter för Manchester United sedan hade domaren dömt straff för Manchester United. Hughes tog bollen med handen efter en hörna och Ryan Giggs slog straffen i mål, även om Schwarzer fick handen på den.

Lagen gick till halvtidsvila vid ställningen 1-0 till United som kunde fått en straff till efter att Duff fått bollen på handen efter ett inspelsförsök från Giggs.

I andra halvlek satte United fart ordentligt. I 49:e minuten gjorde Rooney 2-0 efter att ha vänt bort två försvarare, och i 52:a minuten slog Chicharito till från nära håll efter framspelning av Rooney.

Och Chicharito var inte färdig med det. I 65:e minuten fick Giggs oceaner att tid på sig och hittade mexikanen i straffområdet. Skottet tog på Hughes och hittade in bakom Schwarzer i målet.

Efter att ha orsakat en straff så fick Hughes lite upprättelse i 76:e minuten då han reducerade till 1-4 på nick efter en hörna men närmare än så kom aldrig Fulham.

Publicerad 2013-01-26 kl 20:20