Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

United säljer inte Rooney till Chelsea – oavsett pris

Manchester United har meddelat Chelsea att man inte säljer Wayne Rooney till dem, oavsett vilken storlek det är på kommande bud.

Wayne Rooneys framtid i Manchester United är för närvarande i limbo. Chelsea är intresserat och ska redan ha kommit med två bud på Rooney, värt drygt 230 miljoner respektive drygt 250 miljoner – men båda har nobbats.

Nu verkar det dessutom som att Chelsea kan bespara sig besväret att höra av sig till United med fler bud på Rooney.

Enligt The Guardian har man i Manchester United fattat ett beslut om att inte sälja Wayne Rooney till Chelsea – och det gäller hur mycket pengar de än kan tänkas erbjuda, och man har inte för avsikt att ändra sig ens om Rooney lämnar in en formell transferbegäran.

För Chelsea som gjort två seriösa försök att värva 27-åringen är det ett bakslag och man tvingas nu vänta sig någon annanstans för att förstärka truppen.

För United och David Moyes å andra sidan väntar nu arbetet med att försöka få en spelare som inte vill vara kvar i klubben att acceptera att han kanske inte kommer att säljas överhuvudtaget. Lägg därtill arbetet med att övertyga somliga Unitedfans att inte vända sig mot en spelare som velat lämna klubben.

Publicerad 2013-08-13 kl 22:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons