United vann tredje raka – fortsatt tungt för Leicester som sågas: "Katastrofal organisation"

Manchester United tog tredje raka segern när man besegrade Leicester på bortaplan.
Efter matchen sågades Leicester - som endast tagit en poäng - i engelsk media.
"Katastrofal organisation", skriver Sky Sports om Leicesters förvarsspel.

Omgång fem av Premier League bjuder på ett möte mellan Leicester och Manchester United.

Erik ten Hags United har haft en tuff inledning. Efter fyra matcher har man placerat sig på plats tolv i tabellen. Men motståndet och kvällens hemmalag har haft det betydligt mer kämpigt. Som tabelljumbo har de bara skramlat ihop en poäng på fyra matcher.

Från start i gästande Manchester United syns svenske Anthony Elanga. Cristiano Ronaldo lyser med sin frånvaro på planen - men återfinns på bänken. Så även Victor Nilsson Lindelöf.

Med en kvart spelad av första halvlek stod matchen fortfarande och vägde eftersom inget av lagen lyckades koppla ett tydligt grepp. Den bästa chansen i det här skedet bjöd Christian Eriksen på, men inte heller den var riktigt farlig.

I den 23:e matchminuten kom Manchester United loss efter en snabb omställning. Marcus Rashford assisterade Jadon Sancho till 1-0. Därefter ändrades matchbilden och gästerna kunde kontrollera hemmalaget längre stunder.

Förre Everton-mittfältaren Leon Osman numera på BBC skrev följande efter målet: Jadon Sancho blir bättre och bättre. Jag tror fortfarande inte att han har nått de höjder som han gjorde i Dortmund. Han har det inte lika lätt i Premier League men vi börjar se en bättre slutprodukt och effekten han har i matcher. Jag tycker att han förbättras, månad för månad.

Adam Bate på Sky Sports sågar Leicesters försvarsspel i samband med Uniteds ledningsmål: "Katastrofal organisation där det är helt tomt vänsterbackspositionen".

Stundtals kunde även hemmalaget etablera ett anfallsspel - som senare stoppades av Uniteds mittback Raphael Varane och övriga backlinjen. 1-0 stod sig halvleken ut.

Leicester kom ut starkare i den andra halvleken och David De Gea tvingades till en superräddning på en frispark från James Maddison i upptakten av den andra.

Svenske Anthony Elanga fick kliva av efter 58 minuters spel och in i spel kom Uniteds nyförvärv från Real Madrid, Casemiro.

Även om Leicester ryckte upp sig i den andra halvleken räckte det inte till utan Manchester United kunde hålla undan och vinna, med siffrorna 0-1.

Leicester och Brendan Rodgers har nu startat säsongen med ett kryss och fyra förluster och ligger sist i tabellen och nu höjs oroande röster kring Leicester: ”Jag skulle inte säga att den här insatsen från Leicester har varit oroande som sådan, men de har förlorat mot Chelsea, Southampton och Arsenal. Det har funnits förmildrande faktorer, men de behöver komma i gång förr snarare än senare, skriver Leon Osman på BBC.

Jadon Sancho var belåten efter matchen när han talade med BT Sport:

- Det var ett fantastiskt mål. Jag har lärt känna spelarna mycket mer efter att ha missat försäsongen förra året och jag är verkligen glad över att göra mål idag.